Karin Brouwers

Senator, Vlaams volksvertegenwoordiger , Gemeenteraadslid

    In het Vlaams Parlement legt Karin zich vooral toe op mobiliteit en media. Als gemeenteraadslid en oud-schepen is ze voorzitter van de Commissie Ruimtelijke Ordening en Monumentenzorg. Ook is ondervoorzitter van het AGSL (Autonoom Gemeentebedrijf Stadsontwikkeling Leuven). Verder volgt ze actief de volgende sectoren op: jeugd, toerisme, veiligheid, cultuur en sociale zaken.

    De meest professionele voldoening haalt Karin uit de vertaling van lokale, Leuvense problemen in het Vlaams Parlement. Bijvoorbeeld het aankaarten van het uitblijven van de investeringen voor het project Leuven Noord.

    "Als Vlaams volksvertegenwoordiger ben ik graag ook gemeenteraadslid in Leuven. Zo blijf ik dichtbij de mensen en kan ik de problemen van de Leuvense gezinnen, verenigingen, ondernemers, … aankaarten, niet alleen in het Leuvense stadhuis, maar ook in het Vlaams Parlement.

    CD&V gebruikt cookies om uw surfervaring op deze website gemakkelijk te maken. Door onze website te bezoeken, gaat u akkoord met deze cookies.